Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Włamanie na konto wr

xr0lnikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak: gram już w warrocka 4 lata. Mam, teraz to już miałem -.- takie konto xrolnikx. Ale jakiś .... włamał mi się zmieniając hasło i email. Możecie mi doradzić co mam z tym zrobić oprócz wysyłania ticketa bo już to zrobiłem nawet dwukrotnie. Może ktoś wie jak sie włamać albo coś. PLIS!!!

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę żeby ktoś

login hasło i email

Login o.O O.o

Niestety pozostaje ci tylko Ticket lub założenie nowego konta bo jak nie znasz Haslo i E-maila to nie odzyskasz konta

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

loginu nie da się zmienić, ogółem może sam zapomniałeś hasła czy id/loginu :P wątpię żeby ktoś znał twoje hasło, może po prostu chciałeś wygrać retaila na stronach typu gamersfirst.tk :D

Opublikowano

Wysyłając do nich ticketa wysłałeś dowody, że to Twoje jest konto ? Jakieś promocody, cody na premki, które były aktywowane na tym koncie ?

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Bez podania dowodow w tickecie nie odzyskasz konta.

Musialbys podac 3 ostatnio uzyte esn kody na koncie.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

yhm.. takie male pytanko czemu famas greace?

gracza widzialem ostatnio.. ale jezeli nie masz kilku dowodow to nic nie zdzialasz ale próbuj może odzyskasz

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Pewnie wpisałeś passy na jakiejś daremnej stronce,na której wrabiają naiwnych ludzi, że dostaniesz retaila Famasa i np. dinary ;] Pamietaj, nigdy nie wpisuj nigdzie swoich passów.

Pozdrawiam i liczę na like;d

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...